1890年-2020年

The Pillow Collection Harriet Stripes Bedding Sham Gold Standard/20 x 26': Overstock. Buy The Pillow Collection Harriet Stripes Bedding Sham Gold Standard/20 x 26": Pillow Shams - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Nullify 。 Made in the USA and Imported 。 Includes a hidden zipper closure. 。 Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. 。 Made in the USA. 。 Made from designer grade quality fabric. 。 Reversible with the same fabric on the back side. 。 This stripes throw sham is a stunner with its cheerful colors and interesting pattern. This accent sham comes with alternate vertical stripes in green, brown and gold. Prop this decor sham in your sofa or bed for a cozy vibe. This gorgeous square sham looks great when paired with solid colors. The 18" sham is made from 100% durable polyester fabric. More : Reversible sham with same fabric on both sides.; Includes a hidden zipper for easy cover removal and cleaning.; Comes unfilled and will accommodate any standardized Euro, standard, queen and king pillow insert. All four sides have a clean knife-edge finish.; Made in the USA.; Dry cleaning recommended. 。 。 。

The Pillow Collection Harriet Stripes Bedding Sham Gold Standard//20 x 26