1890年-2020年

Wood Turning tool Carbide Swan Neck Hollower Woodturning Lathe finisher Tool bar With Round Carbide Insert and a Screw, for wood hobbyist or DIY or carpenter, RC-12(Handle not Include) - -. This DIY Long Swan Neck Hollower Woodturning Lathe Tool bar need to use together with a supporting frame to keep the turning process more stable and flat. 。 Dimension and Material:Tool Bar 11.81"(300mm) ,Head 1.57"(40mm), Overall length 13.39"(340mm),diameter 0.472"(12mm);Tool bar-CNC machined High carbon steel,increase the stability and shock resistance 。 Indexable Replacement carbide insert design:matched with Round Carbide Insert (12×2.5mm-30°),4 usable sides give you fresh edge for maximum cutter life 。 Replaceable Handle:Match black aluminum alloy handle in our Store on Amazon. Of course, you can also yourself make the handle by DIY 。 Easy to use:greatly simplified learning curving when turning,No complicated angles to learn and remember,For all skill levels woodworking enthusiast 。 Product Description:。 Brand:/ 。 Type:RC-12。 Material:/ High carbon steel。 Package list:/ 1× Wood turning finisher tool bar, 1×Indexable replaceable Carbide insert(12×2.5mm-30°),1× matched star key Screwdriver。 Diameter:/ 0.2"(12mm)。 Length:/ 13.39"(30mm)。 Fits for:Round Carbide Insert 12×2.5mm-30°。 Other wood turning tools avaliable:。 SQ-1:wood turning tool rougher(Square Carbide insert 1*1*2.0mm)。 SQ-15R50:Wood turning tool rougher(Radius curve side Carbide insert 15*15*2.5mm-R50)。 R-12:Wood turning tool finisher(Round Carbide insert Dia 12mm)。 RC-12:Curved Wood turning tool finisher(Round Carbide insert Dia 12mm)。 D-R102:Wood turning tool detailer(Diamond Carbide insert 10x2mm with Radius Point)。 Easy way to find our shop:by searching on Amazon。 。 。 。