1890年-2020年

London Calling Wall Art Kit Brewster WPK96851

London Calling Wall Art Kit - Decorative Wall Appliques -. Contains one 17.5-Inch x 24-Inch sheet 。 Just peel and stick 。 Safe for walls and leaves no sticky residue 。 Mix & match to create your own design 。 Repositionable and always removable 。 Product description WPK65 Features: -Peel and stick.-Removable and reusable.-Quick and easy.-Safe for walls.-No sticky residue. 。 From the Manufacturer are an interactive Wall Art system. You choose from a huge selection of colorful and trendy design options that will literally transform any room from ordinary to fabulous in only minutes! Then, just peel and stick to create your own unique work of art, your signature statement! are completely repositionable, so if you change your mind, you can change your entire design. And because they are not permanent, they come off as easily as they go on without harming walls or leaving sticky adhesive residue. Perfect for dorms or apartments where personal decoration is often restricted. are fast, fashionable, and functional but mostly they are fun! 。 。 。