1890年-2020年

Acclaim 6112BK Camelot Collection 1-Light Wall Mount Outdoor Light Fixture Matte Black

Acclaim 6112BK Camelot Collection 1-Light Wall Mount Outdoor Light Fixture, Matte Black - Wall Porch Lights -. Traditional styled 1 light Outdoor Sconce 。 This Outdoor Sconce is finished in Matte Black 。 Clear Beveled Glass is included with this fixture 。 Uses 1 (60W) Medium base bulbs 。 Equipped with a 1 year warranty backed by Manufacturer 。 lighting has an exceptional line of quality products aimed to please even the most discerning of consumers. Relish in the design of this 1 light Outdoor Sconce; from the details in the Clear Beveled Glass, to the double coated Matte Black finish, this Outdoor Sconce is not only durable, but a tastefully elegant showpiece. 。 。 。