1890年-2020年

Elk Lighting 57021/LED Sonoma Collection LED Flush Mount Oil Rubbed Bronze

Elk Lighting 57021/LED Sonoma Collection LED Flush Mount, Oil Rubbed Bronze - -. These flush mounts combines the latest in LED technology with a sleek, attractive design 。 Each item has a stepped, low-profile enclosure containing high-powered lads that emit a bright, yet evenly distributed 3000K light through a white Acrylic diffuser 。 This product is made in china 。 These flush mounts combines the latest in LED technology with a sleek, attractive design. Each item has a stepped, low-profile enclosure containing high-powered lads that emit a bright, yet evenly distributed 3000K light through a white acrylic diffuser. Choose between two sizes in brushed Nickel, polished chrome, and oil rubbed bronze. 。 。 。

Elk Lighting 57021//LED Sonoma Collection LED Flush Mount Oil Rubbed Bronze