1890年-2020年

Oil Rubbed Bronze Kingston Brass GKB715SP Victorian 8-inch High Arch Kitchen Faucet with Sprayer

Kingston Brass GKB715SP Victorian 8-inch High Arch Kitchen Faucet with Sprayer, Oil Rubbed Bronze - Touch On Kitchen Sink Faucets -. High Quality Brass Construction 。 Durable Washerless Cartridge 。 1.0 GPM Flow Rate for Water Savings 。 Includes Matching Side Sprayer 。 9-3/8" Spout Clearance 。 Simplicity and function - The Victorian Center set Kitchen Faucet with Matching Side Sprayer is the perfect faucet for simplicity and functionality. With a simple yet tactful design, this kitchen faucet will look great in a variety of decorative scenarios. The lever handles also ADA - compliant and turn easily with little effort. The faucet features solid brass construction for long-lasting durability and reliability and utilizes washerless cartridges for drip-free performance. The spout reaches over 6 inches and stands over 0 inches tall to provide the user enough space between the sink. Faucet installs on standard US plumbing connections and meets the EPA's WaterSense program with a .5 gallon per minute flow, saving both water and money. 。 。 。