1890年-2020年

Steel Sheet Metal Screw Pack of 100 Type B 3/16 Length #4-24 Thread Size Undercut 82 degrees Flat Head Black Zinc Plated Finish Phillips Drive

Steel Sheet Metal Screw, Black Zinc Plated Finish, Undercut 82 degrees Flat Head, Phillips Drive, Type B, #4-24 Thread Size, 3/16' Length (Pack of 100): Home Improvement. Steel Sheet Metal Screw, Black Zinc Plated Finish, Undercut 82 degrees Flat Head, Phillips Drive, Type B, #4-24 Thread Size, 3/16" Length (Pack of 100): Home Improvement. The black zinc plated steel sheet metal screw with 82-degree undercut flat head and Phillips drive has a Type B point for forming threads in 0.015"-to 0.050"-thick metals as well as nonferrous castings, plastics, and impregnated plywood. The Type B point has a blunt tip with finer spaced threads than a Type A point. Steel is often used in applications where strength is the primary consideration. The zinc plating offers corrosion resistance and has a black reflective appearance. The undercut flat head has a flat top with a 82-degree cone-shaped bearing surface and is undercut to a lower head height for use in shallow countersunk holes. The Phillips drive has an x-shaped slot that accepts a Phillips driver and is designed to allow the driver to slip out of the head to help prevent over-tightening and damage to the thread or fastener.。Sheet metal screws, a type of self-tapping screw, have threads down the entire length of the shank for tapping and fastening thin material. The point style determines the type of material the screw can be used on, such as metal, wood, or plastic. These screws commonly have a sharp point that helps penetrate the material.。 。 。 。

Steel Sheet Metal Screw Pack of 100 Type B 3//16 Length #4-24 Thread Size Undercut 82 degrees Flat Head Black Zinc Plated Finish Phillips Drive