1890年-2020年

Ball & Spring Plunger SWB10-6BH Ball Plunger - -. Ball & Spring Plunger SWB10-6BH Ball Plunger - -. S&w spring and ball plungers are devices that enclose a spring in a threaded capsule and provide a means of applying accurate and repeatable spring end forces through a ball or rounded nose 。 Also known as spring loaded devices (slds), the unique features of ball and spring plungers make them essential components in thousands of applications for indexing, positioning, fixturing, latching, locking, ejecting, electrical contacts and many others 。 Encapsulating the spring inside the body has several advantages over standard, unprotected springs 。 S&w spring and ball plungers are Devices that enclose a spring in a threaded capsule and provide a means of applying accurate and repeatable spring end forces through a ball or rounded nose. Also known as spring loaded Devices (slds), the unique features of ball and spring plungers make them essential components in thousands of applications for indexing, positioning, fixturing, latching, locking, ejecting, electrical contacts and many others. Encapsulating the spring inside the body has several advantages over standard, unprotected springs; installation is fast and easy, side forces can be applied to the assembly and repeatable end forces and extension are maintained throughout life of the plunger. 。 。 。

Ball /& Spring Plunger SWB10-6BH Ball Plunger