1890年-2020年

Privacy 2.375 Grandeur Grande Victorian Plate with Grande Victorian Knob Lifetime Brass

Grandeur Grande Victorian Plate with Grande Victorian Knob, Privacy - 2.375', Lifetime Brass - Doorknobs -. Grandeur Grande Victorian Plate with Grande Victorian Knob, Privacy - 2.375", Lifetime Brass - Doorknobs -. Premium quality from Nostalgic Warehouse. Complete set including Latch 2 3/8 inch standard back set. 。 Easy installation, with just a screwdriver 。 Standard door thickness range is 1-3/8-Inch to 1-3/4-Inch 。 Levers also available 。 10-Year mechanical and finish warranty 。 Product Description Define your home's exquisite appeal with the ornate authenticity and impassioned design of the Grande Victorian Plate in lifetime brass. Add the Grande Victorian knob for an embellished allure reverent of the ages. All products are created from solid (not plated) forged brass. 。 From the Manufacturer Define your home's exquisite appeal with the ornate authenticity and impassioned design of the Grande Victorian Plate in lifetime brass. Add the Grande Victorian knob for an embellished allure reverent of the ages. All products are created from solid (not plated) forged brass. 。 。 。