1890年-2020年

2.25 708227 2.25 Mortise Timeless Bronze Mortise Nostalgic Warehouse Victorian Plate with Oval Fluted Crystal Glass Knob

Nostalgic Warehouse Victorian Plate with Oval Fluted Crystal Glass Knob, Mortise - 2.25', Timeless Bronze - -. Nostalgic Warehouse Victorian Plate with Oval Fluted Crystal Glass Knob, Mortise - 2.25", Timeless Bronze - -. Solid forged Brass plates with genuine Lead Crystal door Knobs for detail and clarity 。 Mortise: ideal for replacing skeleton-key interior mortise locks on vintage doors 。 Complete set for one door (both sides) with 2-3/8” backset 。 Perfect for restoration and easy to install on modern pre-drilled doors 。 Hand assembled in USA 。 The Victorian plate, with its distinct curvilinear embellishment, is unmistakably old world vogue. Combined with our oval fluted crystal door knob (24 individual hand-ground facets!), the look is elegant, but never fussy. All door knobs are mounted on a solid (not plated) forged brass base for durability and beauty. 。 。 。