1890年-2020年

Amerock BP24009-WNC Galleria Signature 7 Knob Weathered Nickel Copper 30 mm Diameter

Amerock BP24009-WNC Galleria Signature 7 Knob, 30 mm Diameter, Weathered Nickel Copper - Cabinet And Furniture Knobs -. 1-3/16 in (30 mm) Diameter Knob 。 Finished in Weathered Nickel Copper 。 Intricately crafted with precise detail for lifelong beauty and durability 。 Includes mounting hardware: (Size(s):#8-32 x 1in Truss Head Machine Screw) 。 Complete with Amerock Guardian Lifetime Guarantee against defect in material and workmanship 。 Color Name:Weathered Nickel Copper 。 The BP24009WNC Vasari -/6 in (0 mm) Diameter Knob is finished in Weathered Nickel Copper. Elegance with a dramatic twist, the bold styling of Vasari creates a striking visual in any room. Weathered Nickel Copper is a bright, textured copper accent that adds dimension to the silver tones of Nickel while accenting the intricacies of each design. offers a complete line of decorative and functional cabinet hardware, bath hardware, hook and rail and wall plates.  ’s award-winning decorative and functional hardware solutions have built the company’s reputation for chic design accessories that inspire homeowners to express their personal style. Available in a variety of finishes and styles, offers high quality designs at affordable prices. Always Creating. Always Timeless. Always . 。 。 。