1890年-2020年

Workshop eLusefor Cordless Magnetic LED Work Light 400 Lumens 6 Houses Replaceable Rechargeable Bettery Enclosed Mult-Function Hand Light for Car Repair Garage Camping

eLusefor Cordless Magnetic LED Work Light 400 Lumens 6 Houses Replaceable Rechargeable Bettery Enclosed Mult-Function Hand Light for Car Repair, Workshop, Garage, Camping - -. PERFECT VERSATILITY: a light bar with 2 brightness and a spot flashlight at top. Ralph LED work lamp can stand as floor light, handheld as flash light, attach as area drop light with magnetic base, and hang as flood light through retractable metal hook, perfect for everything from emergency trouble inspection and car repairs, construction and automotive work, garage and shop use, and even outdoor camping and home reading. 。 GREAT CONVENIENCE: ergonomic handle is super handy, alternating pattern for a non slip grip; Gooseneck faciliatates focusing the light where it is needed. Ralph mechanic light can fold into a compact size, fit in the zip pouch package or other pockets, easy to carry around, making it a great portable mechanic tool for underhood work. 。 UPGRADED SMART BATTERY: You can charge it direct with classic Micro USB with double speed. 3 hours charging can give you a 6-10 hours reliable Buddy in the car ride, the trip or the hiking, hunting or fishing adventures. Also you can charge the light direct or by separate battery charger. More choice more convenience. 。 RELIABLE QUALITY: Ralph cordless LED worklight stick is made of premium qulaity ABS housing withstand hard fall test thousand times. Industrial grade polycarbonate lens delivers on durable protection for LED lighting unit of the lamp; certified IP 51 dirt resistance and water resistance keep you safe in any night activities. 。 RISK FREE PURCHASE: read through all those genuine reviews! We take great pride in the quality and efficiency of our battery powered work light and we are sure you’ll love its convenience. This is why we back it with 100% Money Back Guarantee and our prompt & friendly Customer Service, to help you place your order in peace of mind. YOUR COMPLETE SATISFACTION IS GUARANTEED! 。