1890年-2020年

6-Feet Awntech Beauty Mark New Orleans Entry Awning

: Awntech Beauty Mark New Orleans Entry Awning, 6-Feet : Patio Awnings : Home Improvement. 100% Solution Dyed Acrylic Fabric 。 Water, Fade, Soil & Mildew Resistant Fabric 。 Engineered and tested to withstand heavy wind/snow loads 。 Made in the USA 。 NEW ORLEANS Ornamental SPEAR Arm Awning is a Beauty-Mark brand manufactured by . Don't be fooled by the beauty and the elegance of the NEW ORLEANS. Although easy to assemble and install, it has a full frame underneath and it has been engineered and tested to withstand heavy wind and snow loads. Beware of other modular awnings in the market. If they don't have the Beauty-Mark seal, they will collapse and rip away from your home in gusty wind conditions. Beauty-Mark stationary awning designs are tested to withstand up to Level 4 hurricane winds and excessive snow loads. The frame is structural aluminum and the fabric is solution dyed acrylic. Business Signage is available for an extra charge through the manufacturer's website and must be ordered at the same time as the awning order is placed. 。 。 。