1890年-2020年

Type AB Pan Head Zinc Plated #12-14 Thread Size Pack of 50 Steel Sheet Metal Screw Phillips Drive 2-1/2 Length

Steel Sheet Metal Screw, Zinc Plated, Pan Head, Phillips Drive, Type AB, #12-14 Thread Size, 2-1/2' Length (Pack of 50): Home Improvement. Steel Sheet Metal Screw, Zinc Plated, Pan Head, Phillips Drive, Type AB, #12-14 Thread Size, 2-1/2" Length (Pack of 50): Home Improvement. The zinc plated steel sheet metal screw with pan head and Phillips drive has a Type AB point for forming threads in thin metals between 0.05" and 0.050" thick and resin impregnated plywood. The Type AB point has the conical tip of a Type A point with the finer spaced threads of a Type B point. Steel is often used in applications where strength is the primary consideration. The zinc plating offers corrosion resistance and has a reflective appearance. The pan head has a flat top and short vertical sides with a rounded top edge. The Phillips drive has an x-shaped slot that accepts a Phillips driver and is designed to allow the driver to slip out of the head to help prevent over-tightening and damage to the thread or fastener.。Sheet metal screws, a type of self-tapping screw, have threads down the entire length of the shank for tapping and fastening thin material. The point style determines the type of material the screw can be used on, such as metal, wood, or plastic. These screws commonly have a sharp point that helps penetrate the material.。 。 。 。

Type AB Pan Head Zinc Plated #12-14 Thread Size Pack of 50 Steel Sheet Metal Screw Phillips Drive 2-1//2 Length