1890年-2020年

7.5W Wireless Charging Pad Compatible iPhone Xs/XS Max/XR/X/8/8 Plus MYNT Wireless Charging Pad 10W Compatible Samsung Galaxy S9/S8/Note 9

Buy MYNT Wireless Charging Pad | 7.5W Wireless Charging Pad Compatible iPhone Xs/XS Max/XR/X/8/8 Plus | 10W Compatible Samsung Galaxy S9/S8/Note 9: Charging Stations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 【7.5W and10W CHARGING MODELS Automatic mode switch for different phone compatibilities. iPhone 8, iPhone 8+, and iPhone X are compatible with the 7.5W fast charging mode, and Samsung Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S7, S7 edge, S6 edge +, Note 5 are compatible with 10W fast charging mode. Other phones will have automatic compatibility detection. 。 【ULTRA THIN ONLY .29 inch or 7.5mm】 A compact and portable square that looks great on any desk. Efficient charing in style, small and convenient for any setting. The minimalist look combined with ultra thinness allows this charger to fit in many places. 。 【TEMPERATURE CONTROL AND SMART PROTECTION Smart Protect provides temperature control, surge control, short-circuit control. Protect phone battery life with charging control with stable current and consistent power. Use without a phone case is recommended. 。 【FAST CHARGING AND EASY Supercharge the phone with consistent quick charging. Easy to setup and use. Recommended to have the phone case removed for optimal charging speed. Thin plastic and rubber phone cases that are not thick can be left on the phone. 。 【IN THE PACKAGE One Charger Pad, one 3.4ft USB Cable, a user manual and product warranty. Adapter not included. 。 The ultra-thin charging port provides fast charges to phones with efficiency and protection. Charge a phone quickly and effortlessly with the temperature control protection in place. Different modes for different phones to ensure each charge is optimal. 10 W for Samsung series, and 7.5 W for iPhone devices, and appropriate settings for other phones. Surge protection when the phone is fully charged. The charger protects phone battery life cycle through a smart charging detector. 。 。 。

7.5W Wireless Charging Pad Compatible iPhone Xs//XS Max//XR//X//8//8 Plus MYNT Wireless Charging Pad 10W Compatible Samsung Galaxy S9//S8//Note 9