1890年-2020年

Towel 3PCS, Black Walnut Bathrobe Natural Wooden Coat Hook Hat Wall Hanging Decorative Household Items Jacket Coffee Cup |

Natural Wooden Coat Hook | Wall Hanging Decorative Household Items | Jacket | Hat | Towel | Bathrobe | Coffee Cup | (3PCS, Black Walnut): Office Products. Buy Natural Wooden Coat Hook | Wall Hanging Decorative Household Items | Jacket | Hat | Towel | Bathrobe | Coffee Cup | (3PCS, Black Walnut): Coat Hooks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. [Beautifully decorated] Made from 100% Natural wood, its elegant texture enhances your (modern or retro) home environment. 。 [Unique design] Oval lines will not damage your fabric, making the items easier to hang and not easy to fall off. 。 [New product upgrade] Screws lengthened, wall anchors bold, constantly anchor, not only easy to install, but also stronger. 。 [Suitable for different scenes] Such as living room, bathroom, kitchen, garage, office, coffee bar, etc. 。 [Suitable for different items] Such as jackets, hats, backpacks, scarves, towels, bathrobes, coffee cup holders, etc. 。 It is made of natural wood and has different wooden textures to ensure that every high-quality material has a smooth and delicate surface. 。It is anti-corrosive and sturdy, and the stylish and simple shape is suitable for various home styles.。 。 Material selection: Black walnut。 Dimensions: diameter about .in/30mm, height 3.in/0mm。 。 Mounting method。 . Mark, then use 0.3 in/mm bit to penetrate deep about .in/30mm.。 . Anchor the wall into the hole and remove the excess wall anchor (if required).。 3. Screw half of the screws into the wall anchor.。 4. Screw the hook into the wall and find the right position to use.。 。 Weight limit: -6lb / 5-7kg。 。 Product include: 3 hooks, 3 wall anchors, 3 screws and a description card。 。 。 。