1890年-2020年

Fix Carpet Mats Posters 16.5 FT) Paste Items Nano Reusable Tape Double Sided Trace Less Washable Tape,Transparent Heavy Duty Multipurpose Adhesive Tape for Party Decoration and Paste Photos

: Nano Reusable Tape Double Sided Trace Less Washable Tape, Transparent Heavy Duty Multipurpose Adhesive Tape for Party Decoration and Paste Photos, Posters, Fix Carpet Mats, Paste Items(16.5 FT) : Office Products. SUPER VISCOSITY: Through new nanotechnology and PU gel material, our tape is designed to be the most reliable, sturdy and strong tool to sticking items. High stickiness, strong absorptivity, the transparent double-sided tape can hold objects up to 1kg(2.2lb) on your walls and surfaces. 。 HIGH QUALITY: Our transparent double-sided tape is unique Nano materials , with durable, double-sided self adhesive, The heavy-duty tape is suitable for almost any smooth, clean and non-porous surface and stay there, to be the most stable, durable in use and functional tool for sticking items to items. 。 REMOVABLE, NO RESIDUE AND REUSABLE: This double sided adhesive tape can be remove and leave no traces. The double sided tape is safe, non-toxic, environmentally friendly and recyclable. When the double sided tape gets dirty, you can wash it and dry it to regain stickiness. Since the tape is quite sticky, please use it on solid surface. 。 MULTI-FUNCTION: Perfect for any occasion, such as paste photos and posters, fix carpet mats, stick Items on the wall, attach your phone or tablet to any surfaces. This tape safely secure your carpets, rugs and kitchen wall decor. 。 LIFETIME WARRANTY: We provide our washable tape with life time warranty and 100% satisfaction. If you do not satisfied with our product or simply just don't like it, please contact us, we will give you a replacement or full refund. 。