1890年-2020年

Photo Album Binding Spines Combs 10 Pieces 3 Ring Metal Loose Leaf Binders Book Rings with 20 mm Inner Diameter for DIY Travel Diary Silver

: 10 Pieces 3 Ring Metal Loose Leaf Binders Book Rings with 20 mm Inner Diameter for DIY Travel Diary, Photo Album, Binding Spines Combs (Silver) : Office Products. Flexible design: each one is well-designed, namely, it can be split into 2 halves and connect with a metal swivel rivet tightly; So the book binders lock safely and tightly enough 。 Reliable material: all the loose leaf binder book rings are made of multi-layer stainless steel, which are waterproof, rust-proof, and not easy to be broken 。 General size: the size of each ring metal loose leaf binder is about 1.57 x 0.98 inch (4 cm x 2.5 cm) and inner diameter is 0.787 inch (2 cm), which is suitable for most books or albums size needs 。 Package include: you will get 10 pieces loose leaf binders book rings, and it's enough to make several notebooks for you own so you don't have you buy new ones frequently 。 Wide application: you can expand and close it easily; They have a such flexible design that you can use it to DIY travel diary, photo album, scrap booking, loose-leaf notebook and graduation alumni book 。 。10 Pieces 3 ring metal loose leaf binders book rings with 20 mm inner diameter, for diy travel diary, photo album, binding spines combs, rose gold loop around 。 。Features: 。The ring metal loose leaf binder is waterproof and rust-proof. What's more, it can be broken easily and can prevent damage so it has long lifespan for you to use. 。 。Good materials: 。Made from multi-layer nickel-plated stainless steel, the ring metal loose leaf binder is durable and reliable, and can be applied for a long time without being broken. 。 。Specification: 。Size: total size is 4 x 2.5 cm/ 1.57 x 0.98 inch, inner diameter is 2 cm/ 0.787 inch 。Material: multi-layer nickel-plated stainless steel 。 。Package includes: 。10 x Loose leaf binders book rings 。 。Warm reminder: 。These loose leaf binders are small parts, please keep it away from little kids under 3 years old. 。 。 。