1890年-2020年

18x12 CGSignLab 5-Pack Grand Opening Nautical Stripes Premium Brushed Aluminum Sign

: CGSignLab |'Grand Opening -Nautical Stripes' Premium Brushed Aluminum Sign (5-Pack) | 18'x12' : Office Products. : CGSignLab |"Grand Opening -Nautical Stripes" Premium Brushed Aluminum Sign (5-Pack) | 18"x12" : Office Products. Built in the USA 。 3mm Single-Sided Aluminum 。 Fade and abrasion resistant UV ink 。 Printed edge-to-edge - full bleed 。 Hardware Accessories: edge-grip metal standoffs 。 Brushed Aluminum Signs are a modern and elegant display option sure to elevate any design. Our direct printing process allows the brushed aluminum texture to show through the design, creating a unique vibrancy. Recommended for lobbies, hallways, and statement walls. 。 。 。