1890年-2020年

1.5 Circle Labels/500 per Pack Bohemian Chic Thank Yous Bohemian Arrow Thank You Stickers

: Bohemian Arrow Thank You Stickers - 1.5' Circle Labels/500 per Pack Bohemian Chic Thank Yous : Office Products. : Bohemian Arrow Thank You Stickers - 1.5" Circle Labels/500 per Pack Bohemian Chic Thank Yous : Office Products. Includes 500 bohemian arrow thank you label stickers. Each label measures 1.5" in diameter. 。 Beautiful rustic design that is perfect for thank yous, wedding favors, baby showers, small business owners and boutiques 。 Printed on white gloss stock with a UV varnish to prevent ink from smearing 。 Dress up envelopes, tissue, bags, bloxes. Sticks to most surfaces and is the perfect way to add a personalized touch. 。 Made in the USA. Quality Stock. 。 Each roll contains 00 1." bohemian arrow chic Thank You labels. Printed on high white gloss stock, these labels dress up any envelope, box, bag or gift. Work great for small (and large) businesses to show their appreciation to customers. Place on outgoing packages such as bags, boxes, tissue or receipts to add a personal touch. Each label has a UV varnish to protect it from scratching, smearing and makes the sticker pop.。 Permanent adhesive ensures labels stick to most surfaces. Ideal for weddings, anniversary parties and birthday parties. Dress up any envelope or package with a little extra 'Thank You'. Made in the USA. 。 。 。

1.5 Circle Labels//500 per Pack Bohemian Chic Thank Yous Bohemian Arrow Thank You Stickers