1890年-2020年

Green Bulk Lanyard 32 Flat Lanyards with Swivel Hook Attachment Lanyards with Clip

Bulk Lanyard 32' Flat Lanyards with Swivel Hook Attachment Lanyards with Clip (Green): Office Products. Bulk Lanyard 32" Flat Lanyards with Swivel Hook Attachment Lanyards with Clip (Green): Office Products. BASIC COMFORTABLE 32 Inches Around , Lanyard String Hangs 16” Laid Flat (Not Including 2” Clip) . 。 Light yet strong Braided cord, avoid neck irritation, standard metal swivel J-hook 。 Strap width: 3/8 in. (Shoe string style) 。 Lanyards Clip Includes: 50 pcs Blue lanyards 。 EASY to UNPACK, EASY to ASSEMBLE: Packed neatly, no more tangled loose lanyards 。