1890年-2020年

Basics Hardboard Office Clipboard 12-Pack

: Basics Hardboard Office Clipboard - 12-Pack : Office Products. Letter-size clipboard (12 pack) with brown fiberboard base provides a hard, portable writing surface; holds up to 100 sheets of 20-pound paper 。 Stainless-steel clip with spring and rubberized corners ensures a secure grip; low-profile clip allows for easily stacking multiple clipboards together 。 Smooth surfaces and rounded edges and corners provides a comfortable hold 。 Retractable hanging loop with 0.5-inch-diameter hole; loop extends from the top for use and stows away when not needed 。 Measures 12.5 by 9 by 0.5 inches (LxWxH); backed by an AmazonBasics 1-year limited warranty 。 An Amazon Brand 。 。 。