1890年-2020年

Reteone Laptop Sleeve Bag Artistic Life Ring Pattern Cover Computer Liner Package Protective Case Waterproof Computer Portable Bags: Computers & Accessories. Buy Reteone Laptop Sleeve Bag Artistic Life Ring Pattern Cover Computer Liner Package Protective Case Waterproof Computer Portable Bags: Briefcases - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Slim Design Allows You To Carry The Case By Itself Or In A Bag. 。 Light And Comfortable, Can Be Installed Under The Thickness Of 0.4 - 2 Inch. 。 Waterproof Breathable,Moisture-Proof,Shock-Proof,Spill-Resistant,Edges Gurad Protections,can Be Cleaned Repeatedly. 。 Material Elasticity, Reduce The Impact Of Damage To The Computer. 。 Fabric: High Quality Neoprene Diving Material As The Main Material, Coupled With Comfortable Soft Cloth As Accessories. 。 Surface Material : High Quality Neoprene Diving Material Is The Main Material, Plus Comfortable And Soft Cloth As Accessories, Accessory Accessories: Zipper, Bag Edge Belt, Ribbon 。 Size Code: 13 "specification: 13"*10"*0.13" 。 15 "specifications: 15" *11.4"*0.13" 。 。 A.Fashionable Appearance Design, Rich Characterization, Is The Most Dazzling Display Of Cartoon Style; 。 B. Long-term Use Of Non-deformation;。 C Protect The Fuselage To Prevent Wear; 。 D Anti-dust, Anti-static And Scratch-proof; 。 E Waterproof And Breathable, Can Be Cleaned Repeatedly; 。 F Light And Comfortable, Can Be Used Separately, Can Be Installed With A Thickness Of 0.4~ 2"; 。 This Laptop Sleeve Holds And Protects Laptops And Netbooks And Takes A Waterproof Fabric. Perfect For Business Travelers And Urban Nomads Alike. It Can Put The Mouse, Pens, Notebooks And Etc., Small Stature But Has A Large Capacity. It Is The Best Choice For You! 。 7. The Material Is Elastic And Reduces The Damage To The Computer! 。 。 。