1890年-2020年

Huawei Mate 9 Case Art Casake Huawei Mate 9 Wallet Leather Case, Soft Tactile Elegant Case Cover with Embedded Magnetic Closure for Huawei Mate 9- Black

Huawei Mate 9 Case, Casake Huawei Mate 9 Wallet Leather Case,[Art] Soft Tactile Elegant Case Cover with Embedded Magnetic Closure for Huawei Mate 9- Black: Clothing. Buy Huawei Mate 9 Case, Casake Huawei Mate 9 Wallet Leather Case, [Art] Soft Tactile Elegant Case Cover with Embedded Magnetic Closure for Huawei Mate 9- Black: Shop top fashion brands Power Cords at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases. COMPATIBILITY : This case is ONLY designed for Huawei Mate 9 。 PREMIUM QUALITY MATERIALS - Our handmade case is crafted with leather, which protects your phone from dents, scratches, or any other daily wear 。 PROTECTION : Easy access to all ports and buttons.Effectively protects your phone against dust, dirt, bump and scratches. Easy to install and remove 。 STAND FUNCTION :The stand function allows you to adjust your smartphone in the ideal position for reading or watching 。 CONVENIENCE FUNCTIONS : The magnetic closure secures your phone in style and elegant when not in use 。 About Huawei Mate 9 Case:。We specialize in the manufacture and sale of luxury cellphone case.Decorate your phone with unique style.。Card slots and hidden pocket bring more convenience in your life instead of separate wallet. Specially, the humanized & reasonable wallet feature design can lighten your load when you're out on a trip.。Cushioning bumper in four corners, ensure your device in shockingproof TPU shell safely and against all drops and bumps.Maximum full-body protection, effectively protect your Huawei Mate 9 against any scratches, damage, dust and dirt.。 With purpose of keeping your case closed without annoying flaps, Huawei Mate 9 wallet case features strong magnetic which allow you to access and operate your Huawei Mate 9. More importantly, strong magnetic flap can prevent the case from accidentally opening while dropped.。Convenient kickstand lets you watch videos or browse the web without having to hold your phone. 。Access to all buttons and features. Headphones & charger can be used while the case is closed. 。 Package Includes: 1*Huawei Mate 9 Case 。 。 。