1890年-2020年

Genuine Leather Men Bag Messenger Bag Briefcase Men Laptop Bag Leather Office Shoulder Bags,Green Oil Coffee: Clothing. Buy Genuine Leather Men Bag Messenger Bag Briefcase Men Laptop Bag Leather Office Shoulder Bags, Green Oil Coffee and other Briefcases at . Our wide selection is eligible for free shipping and free returns.. Style:vintage,Lining Material:Polyester,Item Width:8cm,Closure Type:zipper,Genuine Leather Type:Cow Leather,Exterior:Solid Bag 。 Material composition:first layer of cowhide,Interior:Cell Phone Pocket,Gender:Men,Item Height:31cm 。 Main Material:Genuine Leather,size:15 Inches,Handle/Strap Type:Soft Handle,Material Composition:genuine leather,Pattern Type:Solid 。 Types of bags:Handbags & Crossbody bags Computer bag,Item Length:40cm,Item Weight:1.06kg,Item Type:Briefcases 。 Gender:male,Handbags type:messenger/shoulder/briefcase/totes,Color: brown chocolate yellow oil red oil,Number of Handles/Straps:Single 。 Department: Womens 。 Manufacturer: 。 ASIN: B07WMPCF6C 。 UNSPSC Code: 43211619 。 Date First Available: August 15, 2019 。 Style:vintage 。Material composition:first layer of cowhide 。Main Material:Genuine Leather 。Types of bags:Handbags & Crossbody bags Computer bag 。Gender:male 。Lining Material:Polyester 。Interior:Cell Phone Pocket 。size:15 Inches 。Handbags type:messenger/shoulder/briefcase/totes 。Item Width:8cm 。Handle/Strap Type:Soft Handle 。Item Length:40cm 。Color: brown chocolate yellow oil red oil 。Closure Type:zipper 。Gender:Men 。Material Composition:genuine leather 。Item Weight:1.06kg 。Genuine Leather Type:Cow Leather 。Item Height:31cm 。Pattern Type:Solid 。Item Type:Briefcases 。Number of Handles/Straps:Single 。Exterior:Solid Bag 。 。 。