1890年-2020年

Anagram 30373 Fancy Butterfly Yellow Foil Balloon 31,

Anagram 30373 Fancy Butterfly Yellow Foil Balloon, 31',: Kitchen & Dining. Buy Anagram 30373 Fancy Butterfly Yellow Foil Balloon, 31", : Balloons - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Includes self sealing valve - self-sealing valve prevents the gas from escaping after it's inflated. 。 Inflate with helium or air - the balloon can be inflated with a helium Inflator or with air using a balloon air Inflator. 。 Balloon comes uninflated. 。 Mylar/ foil balloon. 。 Accent your bugs and Butterflies themed party with this 3 inch large unique shape fancy Butterfly Yellow foil Mylar balloon. The perfect balloon for your bugs and Butterflies party, this 3 inch party balloon is great for setting the scene! this balloon includes a Self-Sealing valve, preventing the gas from escaping after it's inflated. The balloon can be inflated with helium to float or with a balloon air inflator. Balloon arrives uninflated. Fancy Butterfly Yellow foil Mylar balloon | 3" | 。 。 。