1890年-2020年

MEETBM ZIMO,HD Drone Star Effect 6-Point Lens Filter for DJI Mavic Pro

: MEETBM ZIMO, HD Drone Star Effect 6-Point Lens Filter for DJI Mavic Pro : Electronics. Camera related accessories. 。 Action camera. 。 Easy to use and durable. 。 Guaranteed quality. 。 HD Drone Star Effect 6-Point Lens Filter for DJI MAVIC Pro 。 Camera accessories.。1. Create a star pattern, translate brightness of the sun, blinks of light on the water, reflections, etc. into a culturally readable image. 。2. Add some sparkle to your night shots, city skylines, street scenes, lamp posts, streetlights, car headlights, candle lights, and gaslights, any place there is sources of points of light. 。3. A golden thin line on outside of the filter circle adds beauty to the filter. 。4. Portable and durable, easy to install. 。5. Lightweight, high transmittance and low reflectance. 。6. Note: Only include Star Lens Filter.。Buy with confidence. 。 。 。