1890年-2020年

Insert Included Printed in The USA Rikki Knight 16 x 16 inch Rikki KnightBoyfriend Kill Spiders Microfiber Throw Pillow Cushion Square with Hidden Zipper

Rikki Knight 16 x 16 inch Rikki KnightBoyfriend Kill Spiders Microfiber Throw Pillow Cushion Square with Hidden Zipper (Insert Included) - Printed in The USA: Home & Kitchen. Buy Rikki Knight 16 x 16 inch Rikki KnightBoyfriend Kill Spiders Microfiber Throw Pillow Cushion Square with Hidden Zipper (Insert Included) - Printed in The USA: Throw Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Imported 。 Soft touch peach-feel with Hidden zipper closure 。 Washable with regular laundry detergent 。 Measures 16 x 16 inches square - one side print - must include Rikki Knight woven label to validate authenticity 。 Proudly prints and Ships from Rikki Knight in new York, USA only! if this pillow is sold by anyone else or Ships from anywhere else, it is a cheap counterfeit 。 Contains non-woven polyester insert - Made in the USA 。 Accent your home or dorm room with the microfiber throw pillows that have a peachy feel. Throw pillow is printed on front side only with white back. This throw pillow will be the perfect complement to your couch, beds etc. And will be the envy of all your friends... this ukbk boyfriend kill spiders design throw pillow could be an ideal gift for all occasions! Disclaimer: all images are printed directly into the material - the texture of the image will always be a flat surface. Any images that appears to be 3d, textured, or glittery are flat printed images and are proudly printed in the USA 。 。 。