1890年-2020年

Unilive Multifunctional Stainless Steel Wire Clothespins Clips Clamps for Laundry Clothes Drying Clip Utility Clips Hooks Heavy Duty Clothespin&Decorative Clothespins 60pcs: Home & Kitchen. Buy Unilive Multifunctional Stainless Steel Wire Clothespins Clips Clamps for Laundry Clothes Drying Clip Utility Clips Hooks Heavy Duty Clothespin&Decorative Clothespins 60pcs: Clothes Pins - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. MATERIAL:Stainless steel material clothespins,rust-free and durable,small and exquisite,beautiful appearance. 。 DURABLE AND STRONG:Clothespins clamp tightly so you don' t need to worry about your clothes or other things dropping on the ground anymore. 。 NON SLIP,NO TRACE:The stainless clothespins are designed to be as gentle as possible on your delicate clothing and other accessories. 。 MORE CHOICE:Best accessories for you to hang or dry your clothes and other accessories,multi-purpose clips for clothes line,bag sealing,paper files clips,clip socks,and other snacks seal.ideal for laundry room,kitchen,backyard,outdoors and so on. 。 MULTIPURPOSE:Use them for clothes drying,bag sealing,room decorating,files tidying,make your daily life more convenient. 。 Multifunctional Stainless Steel Wire Clothespins Clips Clamps for Laundry Clothes Drying Clip Utility Clips Hooks Heavy Duty Clothespin&Decorative Clothespins 60pcs。 Features:。 -High quality stainless steel,practical,user-friendly design.。 -Solid and strong,anti-rust,not easy to slide,windproof and durable,practical.。 -Ideal for laundry room,kitchen,backyard,outdoors and so on.Use them for clothes drying, bag sealing,room decorating,files tidying,make your daily life more convenient and free from worry.。 -Compared to the wooden clothes pins,stainless steel wire clips comes with strong grip,can hold well heavy wet clothes even in wind or in the rain.。 Specifications:。 Functions:Home,Office,School,Travel。 Materials:Stainless Steel。 Types:Clips。 Package:。 60 x Clothespin 。 。 。

Unilive Multifunctional Stainless Steel Wire Clothespins Clips Clamps for Laundry Clothes Drying Clip Utility Clips Hooks Heavy Duty Clothespin/&Decorative Clothespins 60pcs