1890年-2020年

Snowflake Pendant and Tree Ornament Pluto Produkter AB DE106R

Snowflake Pendant and Tree Ornament: Home & Kitchen. Buy Snowflake Pendant and Tree Ornament: Ornaments - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Heavy Metal 。 Glossy 。 Fine detail 。 With metal chain 。 This Snowflake pendant and tree ornament is high quality, is " tall and is made of solid metal with a glossy finish. It is beautiful adorning a tree or hanging nearby, remarkably sophisticated with just a touch of whimsy. This piece is a fun gift for the holidays or to buy for your own home! This Snowflake truly makes a one-of-a-kind gift. The detail is a testament to the Scandinavian craftsmanship. The ornament is part of Pluto's Holiday collectibles, a line of exceptionally well-crafted ornaments for the tree or to hang as decoration. An ideal gift for someone who appreciates the finest in holiday decorations. 。 。 。