1890年-2020年

Department 56 Village Collections Accessories Mums for Mom Figurines 1.06 Multicolor

Department 56 Village Collections Accessories Mums for Mom Figurines 1.06' Multicolor: Home & Kitchen. Buy Department 56 Village Collections Accessories Mums for Mom Figurines 1.06" Multicolor: Collectible Figurines - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Accessories for your Department 56 Village Collection 。 Set includes 3 figurines 。 1.06 inch height (2.69 cm) 。 About : Over thirty years ago, began as part of Bachman's, a premiere retail florist in Minneapolis. Bachman's used a numbering system to identify each of its departments. The number assigned to wholesale gift imports division was, you guessed it, 56. Now headquartered in Eden Prairie, Minnesota, has become a leader in the giftware, collectibles and holiday decorating industry and is best known for our hand-crafted lighted villages, Snowbabies figurines and extensive lines of holiday and home decorative products. 。 。 。