1890年-2020年

RCH Hardware CH-S60-02-BLK-3 Black Finish 5 Gauge Decorative Solid Steel Standard Link Fixture Chain

RCH Hardware CH-S60-02-BLK-3 | 5 Gauge Decorative Solid Steel Standard Link Fixture Chain | Black Finish. Priced by the yard (3ft). 。 Perfect for hanging lighting fixtures, mirrors, frames and planters, making curtain ties and pulls, or any other interior and/or exterior decorating projects. 。 This chain is made out of solid steel, available in a wide array of finishes that do not rust or tarnish. 。 Link sizing (in inches): Height= 1.22; Width= 0.83; Thickness= 0.19 。 Max Load =~450 lbs.; Weight per foot of chain = 0.34 lbs. 。 Our metal chains are most popularly used as chandelier and pendant lighting chains but customers have used them for hanging all sorts of décor including mirrors, planters and picture frames. 。 。 。