1890年-2020年

One Size Chill Factor CF800368Color Blast Slushy Maker Magenta

Chill Factor CF800368Color Blast Slushy Maker, One Size, Magenta: Kitchen & Dining. Online Shopping for Kitchen Small Appliances from a great selection of Coffee Machines, Blenders, Juicers, Ovens, Specialty Appliances, & more at everyday low prices. Freeze, squeeze, enjoy! 1. Freeze: take me home and put me straight in the freezer 。 2. Fill: I can make soda slushies, juice slushies or Thick shakes. You choose the drink you want to make into a slushy 。 3. Squeeze: those magic Hands of yours are going to turn liquid into a frozen treat 。 4. Enjoy: scrape it, slurp it, scoop it, enjoy it 。 Make a slushy or Slurpee at home - works with juices, dairy products, dairy substitutes, carbonated drinks, sugar-free drinks, and up to 10% alcohol 。 Color Blast slushy maker - make slushies in seconds with a Blast of Color. Squeeze, squeeze, squeeze and in under a minute you'll have a delicious frozen treat. No mess and no fuss. You control the flavor and the fun!. 。 。 。