1890年-2020年

Sea-Sheller for Crab Shrimp Lobster Black 4 pack

Sea-Sheller for Crab, Lobster, Shrimp - 4 pack (Black): You want it we got it sales. Online Shopping for Kitchen Utensils & Gadgets from a great selection at everyday low prices. Free 2-day Shipping with Prime.. Made in the USA 。 The ultimate utensil for opening the toughest shellfish 。 Open Lobster and Crab Legs 。 Peel and Devein Shrimp 。 Dishwasher-safe 。 The Sea-Sheller® is an innovative utensil which is specially designed and patented to open crab legs and lobster like a zipper! Made of sturdy ABS plastic, the same material used to make football helmets. 。 。 。