1890年-2020年

Slate Carnation Home Fashions 60 Inch Round Vinyl Fitted Flannel Backed Tablecloth 60

Carnation Home Fashions 60 Inch Round Vinyl Fitted Flannel Backed Tablecloth, 60', Slate: Home & Kitchen. Buy Carnation Home Fashions 60 Inch Round Vinyl Fitted Flannel Backed Tablecloth, 60", Slate: Tablecloths - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Pvc/Polyester 。 Imported 。 Wipes clean easily 。 Decorative styling coordinates with many decors 。 60 inch round vinyl fitted Flannel backed tablecloth, color: Slate 。 Our 60'' round, premium quality flannel back tablecloths are made with an extremely durable, embossed vinyl that wipes cleans with ease and lined on bottom with a polyester flannel backing to prevent undesired slipping. Shown here in slate. 。 。 。