1890年-2020年

famibay Round Placemats Braided Woven Place Mats or Charger for Dining Table Heat Insulation Table Mats for Kitchen 15 Inches Set of 6 Multi Color WXBZFAM-10299

famibay Round Placemats, Braided Woven Place Mats or Charger for Dining Table Heat Insulation Table Mats for Kitchen 15 Inches Set of 6, Multi Color: Home & Kitchen. Buy famibay Round Placemats, Braided Woven Place Mats or Charger for Dining Table Heat Insulation Table Mats for Kitchen 15 Inches Set of 6, Multi Color: Place Mats - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. High Quality Polypropylene Material:Moisture, antibacterial, easy to clean, no fading. 。 Environmental Friendly Material:Suitable for kitchen, dining table and other occasions. 。 Good Thermal Insulation: Good thermal insulation to protect your dining table from damage. 。 Clean Instruction:?Clean with a damp cloth,please use a mild detergent to gently hand wash,lay flat to dry,avoid direct sunlight. 。 Placemats Size:15" diameter round placemat,set of 6. 。 Famibay Round 。 Famibay - The United States Trustworthy Brand.We have NOT AUTHORIZED any other sellers to sell our products.Famibay Allowed only.。 These place mats are great for your family with small children.They will look great in your kitchen and do not stain,which makes them perfect for your needs.。 6 set of round place mats per package.。 Free ironing, no fading, no mildew.。 Great ideal for table decoration: dining table decor, hotel place mats, table trivet, cup placemats, fork cutlery spoon rest, creating a clean and elegant dining atmosphere.。 Washing。 Clean with a damp cloth,please use a mild detergent to gently hand wash,lay flat to dry,avoid direct sunlight.。 Notice please。 Due to different monitors and measurements, please allow little color and size tolerance. Thanks for your understanding. 。 。 。