1890年-2020年

Outdoor Decor Navy Palm Square Chair Cushion: Home & Kitchen. Buy Outdoor Decor Navy Palm Square Chair Cushion: Chair Pads - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Polyester 。 Imported 。 Navy palm is a multi blue floral print 。 Blue floral printed face solid navy backing 。 All polyester cover and filling 。 Water relevant , mildew resistant, fade resistant 。 Pillow is 18x18 。 Navy Palm patio furniture cushions are designed for outdoor service for years and years. Cushions are printed polyester, with polyester fill. All items are water repellant, mildew resistant, fader resistant. All items are printed on the face with solid color reverse. Collections include chair pads, high back pads, lounge pads and pillows. 。 。 。