1890年-2020年

Majestic As Fuck Inappropriate 11 oz Metallic Pink Novelty Funny Coffee Mug: Honey Dew Gifts. FUNNY AND UNIQUE MUGS - This inappropriately awesome ceramic mug isn't limited to hot or cold liquids. Coffee milk coco tea or water. This also works as a cool great desk decor / accessory even as a pencil and paper clip holder at home or at the office. Works really great as an ice breaker or a conversation starter. 。 PERFECT GIFT - Perfect gift for everyone you know friends, coworker, family members like your mother, father, brother or sister. Be it on a birthday, Christmas, white elephant swap party, secret santa exchange, anniversary gift, graduation gift, Valentine’s day, bridal shower, work retirement, bachelorette, housewarming, engagement or any occasion. Great and thoughtful gift idea or basket stuffer for under 20 dollars. 。 HIGH QUALITY MUG - Ceramic mug with vibrant image made to last and dishwasher and microwave safe, with a capacity of 11OZ. Printed in the USA. 。 The funniest and most inappropriate novelty ceramic mug Majestic As Fuck for you, your friends, family, and colleagues. An improper yet hilarious quote printed on both sides of this 11 oz. This high-quality ceramic mug that is guaranteed to make you laugh. 。Click "" and get yours now!!。 。 。 。