1890年-2020年

Silver Buffalo TS9532 Disney TSUM TSUM Character Wrap Ceramic Mug Multicolor 14 oz

Silver Buffalo TS9532 Disney TSUM TSUM Character Wrap Ceramic Mug, 14 oz, Multicolor: Ninis Cottage. Ceramic mug gathers your favorite tsum tsum Disney characters on white and gray striped mug with gray interior 。 Durable and BPA-free; features easy grip handle 。 Holds approximately 14 oz; measures 3" Diameter by 5" Tall 。 Perfect for hot or cold beverages at home or office; Great for conversation or display 。 Microwave safe; top rack dishwasher safe 。 The Silver Buffalo TS95 tsum tsum character wrap ceramic mug lets you enjoy your favorite drinks in style! With its easy grip handle, This mug holds approximately 14 oz. The BPA-free mug features a gray inner wrap and colorful exterior with your favorite characters. Safe for microwave and top-rack dishwasher use. Silver Buffalo is a trend-setting manufacturer and the leading brand and lifestyle distributor of licensed home decor and housewares. We are a creative think tank working in collaboration with the worlds top entertainment companies and most recognized consumer Brands to develop unique, creative and ground-breaking products. We focus on the design, manufacture and distribution of items featuring popular cultural icons. Silver buffalo features all of your favorite comic heroes, Cartoon characters, board games, Movies, and more. Our team prides itself on innovating exciting products that connect with the child or fanatic) in all of us to bring memories to life. Our products can be found at your favorite National retail stores, online or at independent specialty stores nationwide. 。 。 。