1890年-2020年

Tree-Free Greetings lm44562 Golden Eagles College Football Fan Ceramic Mug with Full-Sized Handle 15-Ounce

Tree-Free Greetings lm44562 Golden Eagles College Football Fan Ceramic Mug with Full-Sized Handle, 15-Ounce: Kitchen & Dining. Tree-Free Greetings lm44562 Golden Eagles College Football Fan Ceramic Mug with Full-Sized Handle, 15-Ounce: Kitchen & Dining. Vibrantly printed 15 ounce ceramic mug 。 BPA Free and Proposition 65 compliant 。 Gift box included 。 Dishwasher safe 。 Hard to find Golden Eagles College Football Fan gear 。 strives to use the most eco friendly materials and processes possible. Printed and assembled in the USA, The Ceramic Mug with Full-Sized Handle is vibrantly printed with hard to find Golden Eagles College Football Fan themed art and is great for everyday use. It is reusable therefore eliminating any disposable paper or Styrofoam cup waste. BPA free and Proposition 6 compliant, this beautiful and durable ceramic mug has a generous full sized handle, comes with a protective gift box and holds ounces of your favorite hot beverage. To preserve the quality of your mug, hand washing is recommended. The Ceramic Mug with Full-Sized Handle makes the perfect gift or souvenir for any occasion. Save trees and spread joy. Buy a Tree-Free earth-friendly gift today. 。 。 。