1890年-2020年

Hinged Jar Elephant Caravan Collection Hand-painted Earthenware Storage Container by Boston Warehouse 97774

Hinged Jar, Elephant Caravan Collection, Hand-painted Earthenware Storage Container by Boston Warehouse: Kitchen & Dining. Hinged Jar, Elephant Caravan Collection, Hand-painted Earthenware Storage Container by Boston Warehouse: Kitchen & Dining. Hand-Painted Earthenware Hinged Jar by Boston Warehouse is a perfect container for storing cookies, coffee, tea, cocoa, pasta, small dog treats and more! 。 Made of a high quality earthenware composition 。 Locking metal ring with seal keeps contents airtight and fresh! 。 Hand-painted jar is a fabulous, unique addition to your kitchen –a perfect gift for everyone, too! 。 For you by Boston Warehouse- creative ideas for home and life! 。 The Hand-Painted Earthenware Hinged Jar by is a perfect container for storing cookies, coffee, tea, cocoa, pasta, small dog treats and more! Made of a high quality earthenware composition, this hand-painted jar is a fabulous addition to your kitchen –a perfect gift for everyone, too! The Locking metal ring with seal keeps contents airtight and fresh! Prefers hand washing with warm, soapy water. By - creative ideas for home and life! 。 。 。