1890年-2020年

Royal Selangor 012445R Hexagon DOF Tumbler Pewter

| Royal Selangor 012445R Hexagon DOF Tumbler, Pewter: Tumblers & Water Glasses. Shop Royal Selangor at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Every piece is meticulously hand-finished by our experienced craftspeople 。 Collaborations with international designers such as Mikkel Bering, Erik Magnussen, Freeman Lau and Nick Munro 。 As well as museums such as the Victoria and Albert Museum in the United Kingdom, National Palace Museum in Taiwan and the Islamic Arts Museum in Malaysia 。 The elegant hexagonal lattices exude style, making it an ideal accessory for any occasion. Founded in 1885, is the world's largest pewter maker. Every piece is meticulously hand-finished by our experienced craftspeople. Collaborations with international designers such as Mikkel Bering, Erik Magnussen, Freeman Lau and Nick well as museums such as the Victoria and Albert Museum in the United Kingdom, National Palace Museum in Taiwan and the Islamic Arts Museum in Malaysia. 。 。 。