1890年-2020年

Transparent Cat Paw Mug Double Wall Glass Cat-Claw Coffee Cup for Coffee Tea Milk Juice New 2019

| Cat Paw Mug Double Wall Glass Cat-Claw Coffee Cup for Coffee Tea Milk Juice New 2019 (Transparent): Coffee Cups & Mugs. Shop UNIKbrush at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. ✿The Cat Paw Mug is made of heat resistant borosilicate glass, BPA free, shatterproof, extremely durable and reusable 。 ✿DESIGN: Double wall glass coffee mug design suspends liquid in the inner glass, keeps your fingers safe and cool, attractive and durable 。 ✿CUTE: The inner wall of the glass is a lovely cat's paw, which greatly enhances the beauty of the cup for collection 。 ✿FUNCITON: The Cup is suitable for any drink you can think of, coffee, milk, espresso, latte, hot and cold juice 。 ✿GIFT: A Popular Novelty Gift or Birthday present Cherry Blossom Cat Claw Shape Mug coffee milk cup for coffee lover, for child, for mother, for girlfriend and friends 。 Item: Double Wall Glass Cat Claw Cup。 Material: High borosilicate glass 00% Lead Free。 Capacity: 00ml/ 0 oz。 Style: Novelty。 Color Classification: Transparent, Pink。 Product weight: net weight 50g, packing 80g。 Packaging size: 4.33*4.33*4.33 In。 Product Size: 4*4*4.3 In, .3 Inch diameter, 4 Inch height and .77 Inch bottom。 Features:。 -An innovative styled cat paw coffee cup。 -Fresh and attractive novelty。 -Unique, fresh and eye-catching design。 -A GREAT GIFT for occasions like housewarming, birthday, anniversary, Valentine’s Day, Mother’s Day, Christmas, New Year.。 -A Popular Novelty Gift Cherry Blossom Cat Claw Shape Mug coffee milk cup for coffee lover, for child, for mother,for girlfriend and friends。 Precautions 。 . For the first time, wash the inside of the cup with a small amount of hot water or ice water (do not use a steel ball to clean). 。 . Do not be close to the heat source, should not be violently impacted.。 3. Placed in a place that children can not reach.。 If you have any questions, please feel free to contact with us, we will reply you within 4 hours and help you! 。 。 。