1890年-2020年

Counter Art Ceramic Mug Beautiful Songbirds 11-Ounce

| Counter Art Ceramic Mug, 11-Ounce, Beautiful Songbirds: Coffee Cups & Mugs. Shop Counter Art at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Counterart decorative mug for hot or cold beverages 。 Sturdy ceramic construction 。 Decorative exterior with a beautiful design 。 Generous 11-ounce capacity; microwave and dishwasher-safe 。 Makes a wonderful gift 。 This CounterArt mug features a sturdy ceramic body with an attractive decorative exterior, perfect for enjoying your favorite steaming beverage at home or the office. These , with their generous 11-ounce size, are offered in a wide variety of designs and themes and they make a great gift for yourself, a friend, co-worker or loved one. Microwave and dishwasher-safe. Also look for our coordinating CounterArt mug / coaster gift sets. 。 。 。