1890年-2020年

Cypress Home Sundance Glass Coffee Cup 12 ounces Evergreen Enterprises Inc 3GCC4733

| Cypress Home Sundance Glass Coffee Cup, 12 oz: Coffee Cups & Mugs. Shop Cypress Home at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Keep your drinks hot or cold without worry of condensation or burning your hands 。 Double-walled, environmentally safe borosilicate glass is sturdy and light weight 。 Top-rack dishwasher and microwave safe 。 Multi-firing process of interior and exterior decal designs create a 3D effect 。 Holds up to 12 ounces and comes packaged in a coordinating gift box 。 This striking, blown glass cup is double-walled, lightweight and perfect for any beverage. Using a multiple-firing process, the two layers of glass are fused together with both an inside and outside decal, creating a stunning, d effect. The multiple layers of glass insulate the cup and retain the heat of your drink, keeping it fresher longer. This cup is also great for cold drinks, eliminating any condensation or transfer of heat from your hands. The borosilicate glass design is light-weight, yet sturdy for an everyday use as well as clean to the taste, and the healthiest option for food-safe glass. This glass holds 12 ounces of liquid and is both dishwasher and microwave safe. Additionally, this cafe cup comes packaged in an attractive, coordinating gift box for easy gifting. 。 。 。