1890年-2020年

| Cardinal Travel Coffee Mug with Gift Box Tea Cup Ceramic 17 oz.: Coffee Cups & Mugs. Shop Unknown at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. STYLISH: Ceramic travel 17 oz. coffee mug or tea cup with decorative gift box. Classic red cardinals and holly are uniquely styled and licensed by artist Lori Siebert. Fits neatly into most car beverage holders. Features a comfort grip handle. 。 TOP QUALITY: Made from colorful, heat-resistant lead-free ceramic for all beverages. Plastic, spill-proof lid with silicone ring for keeping drinks hot or cold. Ideal for home, kitchen, work, office, running errands, road trips, RVing, relaxing. 。 EASY CARE: Top-rack dishwasher and microwave safe. Fade resistant images of red birds and berries with green foliage. Tall size allows for warming both hands with a hot beverage. 。 WINTER THEME: Snowflakes and evergreen boughs complete the holiday bird scene. Use as a gift for women,Christmas, weddings, anniversary present, grandparent gift, hostess gift, teacher gift, business gift or award. Nice for gardeners or bird lovers 。 GIFT BOXED: Carefully packaged in a beautiful matching box. No wrapping needed. Functional art that will be enjoyed daily by the coffee, tea, latte, or water drinker in your life: parents, spouse, partner, brothers, sisters, grandparents. 。 Cardinal and Holly Travel Mug and holds up to 17 ounces. Use as a coffee mug, tea cup, soup bowl, or water glass, this is top-rack dishwasher safe and microwaveable. Silicone seal around lid prevents leaks and spills. It comes packaged in a coordinated gift box making a quality gift of women or bird lovers. 。 。 。