1890年-2020年

Porcelain Teachers MugBorn To Teach

| Porcelain Teachers Mug'Born To Teach': Coffee Cups: Coffee Cups & Mugs. Shop burton+BURTON at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Porcelain handpainted Born To Teach mug in burgundy and cream.^Message on back: A Teacher Gives 。 A Teacher Shares 。 but Most of All A Teacher Cares".^Holds 18 oz.^Dishwasher safe/FDA approved/Microwave safe. 。 Dishwasher safe/FDA approved/Microwave safe.。Porcelain handpainted Born To Teach mugs in burgundy and cream.。Message on back: A Teacher Gives, A Teacher s, but Most of All A Teacher Cares". Individually boxed. 。 。 。