1890年-2020年

Japanese white-eye Kutani mug Mejiro bird

Kutani mug Mejiro bird (Japanese white-eye): Home & Kitchen. Buy Kutani mug Mejiro bird (Japanese white-eye): Sake Cups - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ● Products of original pottery "Blue sub-kiln" that delivers Kutani ware with deep sense of transparency and expression with unique color tone and expression technique that has been cultivated over decades ● Japanese paint which is the material of traditional painting of Kutaniyaki creates a thick glass layer of transparent quality and gives rise to a deep color tone and a glossy surface which can not be expressed by Western paint. Deliver traditional crafts "Kutani yaki" to your daily life at an affordable price by developing original expression technique and Japanese paint ● Draw a lovely rogue on a white background and use the color paintings of Kutani by expressing the technique of blur, but it is a design with softness like a watercolor painting ● Mug cup size just right for everyday use. Color your tea time gorgeously 。 。 。