1890年-2020年

| Noritake Mocha Java 9-1/2-inch Soup/Cereal Bowl: Soup Bowls. Shop Noritake at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Mocha Java 9-1/2-inch Soup/Cereal Bowl 。 Material: stoneware 。 World Famous Noritake Quality, Value and Design. 。 Designed For Everyday Use. 。 Dishwasher Safe 。 's Java Collection is where form meets function. This practical, durable, contemporary styled collection also offers great serving pieces 。 。 。

Noritake Mocha Java 9-1//2-inch Soup//Cereal Bowl