1890年-2020年

Popcorn Beige, Blue, Green, Pink Salad,Cereal Dinner Party Bowls 4pcs Fruit Golandstar Eco Friendly Healthy Wheat Straw Plastic Bowl for Rice,Soup

| Golandstar Eco Friendly Healthy Wheat Straw Plastic Bowl for Rice, Soup, Popcorn, Fruit, Salad, Cereal Dinner Party Bowls 4pcs(Beige, Blue, Green, Pink): Rice Bowls. Shop Golandstar at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Environmentally Friendly Materials:WHEAT STRAW -- no damage to your body, and it can be degradable. 。 No heavy metal, food-safe grade and dishwasher, microwave, fridge and freezer safe. 。 Break and chip resistance for carefree durability, with smooth rim, suitable for soup, noodles and cereal. 。 All-in-one-shaped inner,and seamless R shape bottom design, easy to clean and anti-bacteria. 。 Lightweight and durable, scratch and stain resistant. 。 Note: This is small size bowl (0ml volume), please see the size before bidding, thank you.。 Natural environmental protection,bring you the enjoyment of health and smooth handle!。 Material: natural wheat straw 。 Size: Diameter:.5cm, Height:4.cm。 Temperature resistance: up to 4 degrees Fahrenheit (about 0℃ )。Made in China。 Package: 4pcs Bowls 。 x Blue Bowl。 x Green Bowl。 x Pink Bowl。 x Beige Bowl。 。 。 。